30-10-07

fakkeltocht 30 november 2007 Buizingen

 torches_000

We nodigen alle jongerenwerkingen van ons vicariaat met hun begeleiders uit om aan onze fakkeltocht deel te nemen. 

De fakkeltocht wil op de eerste plaats een ontmoetingsmoment zijn van jongeren die de weg van het groeien in geloven willen volgen.  In de eigen parochie-en schoolgemeenschap vormen zij een kleine groep.  We willen hen de ervaring laten beleven van ‘met velen te zijn ‘ 

Daarbij wil de fakkeltocht een initiatief zijn waarin vele jongeren de kans krijgen om de eerste sterke tijd van het jaar, de advents- en Kersttijd, op een intense manier in te zetten.

De fakkeltocht in Buizingen, loopt op hetzelfde ogenblik als deze van Hasselt. Op die manier wordt er een brug gebouwd tussen IJD Vlaams Brabant-Mechelen en IJD Hasselt. Er wordt ook samengewerkt met de werkgroep Jonggezinde Vieringen Buizingen. Zij staan al enkele jaren in voor de organisatie van een eigen fakkeltocht.

Al enkele praktische zaken :

De tocht begint aan de parking bij Nederhem, dicht bij het station van Halle. Op de weg die zal worden afgelegd, worden er momenten van animatie voorzien. Eindpunt van de tocht is de Don Boscokerk in Buizingen. Hier worden de groepen letterlijk en figuurlijk warm onthaald met een drankje en een versnapering. De tocht wordt afgesloten met een kort bezinningsmoment.

Zodra er meer details bekend zijn, zal het hier ook te lezen zijn!!!

Meer info: kristl.van.cleemput@ijd.be of aletheia.de.guzman@ijd.be - 02 356 04 99

10:52 Gepost door IJD Scherpenheuvel in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.